Sider

lørdag 21. mai 2011

Nyttige nettsider

Jeg har lenge tenkt på at vi burde ha en oversikt over nyttige nettsider om skriving her på bloggen. Nå som jeg har litt fritid tenkte jeg at jeg skulle samle sammen de linkene jeg har og lage en side for det her på bloggen. Men listen blir nok ikke særlig lang om jeg bare skal bruke mine linker, så derfor trenger jeg deres hjelp.

Vi trenger nettsider som er relatert til skriving på en eller annen måte. Det kan være blogger, diskusjonsforum, bøker, tutorials og så videre. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet da vel! (Jo flere jo bedre)

3 kommentarer:

  1. Jeg vil nominere http://www.reviewfuse.com for kritikk av fortellinger. Kritiser fire, få tre kritikker selv. 90% saklige, gode kritikker så langt (7/8 for min del).

    Annen god side: Absolute Write Water Cooler (http://www.absolutewrite.com/forums/). Publiserte forfattere og folk på vei dit som henger og prater, mye interessant og bare litt skummelt å kaste seg ut i diskusjonen. :)

    NaNoWriMo.org er åpenbar!

    http://editorialanonymous.blogspot.com/ er en blogg jeg er veldig glad i. Den er skrevet av en redaktør i barnebok-bransjen, men mye av det hun skriver om er universelt.

    For et norsk perspektiv er http://ikkeslik.wordpress.com/ fantastisk blogg med både skrivetips og bransjetips.

    Selv om vi nordmenn er heldige og slipper å skrive query letters, er en del av tipsene som deles ut ganske universelle for skriving, så jeg følger også med på http://queryshark.blogspot.com/.

    Jeg er også lat nok til å bare poste min egen bloggpost om faktasider: http://skrivelef.blogspot.com/2011/04/fakta-faen.html

    (Verst av alt er vel at jeg sikkert kommer til å komme på noen jeg glemte i morra :P)

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg visste du hadde noen jeg ikke husket :)

    SvarSlett
  3. Sier meg enig med hva dere sier jeg!! :)

    SvarSlett